**** ПАЗАРУВАЙ НА ИЗПЛАЩАНЕ С TBI BANK ! ****

Вземи на изплащане стоката, която желаеш, веднага! Получаваш одобрение от 15 мин. до 2 часа, за срок от 3 до 36 месеца и за суми от 100 до 10 000 лв. За повече подробности виж линка по-долу!

Доставна информация

Поръчките биват доставяни на посочен от клиента адрес, или до поискване в офис на куриерската фирма,  в срок от 1 до 3 работни дни.

 
За да доставим поръчания от вас продукт, използваме услугите на куриерска фирма. При поръчка на стойност до 300 лева, стойността на куриерската услуга се заплаща от клиента. При поръчка на стойност над 300 лева, стойността на куриерската услуга се заплаща от ф-ма Геодар, като поръчката се доставя в срок от 3 работни дни. Това не важи в случаите когато поръчаният продукт е на промоция. Ако клиентът предпочете експресна доставка, той трябва изрично да упомене това при поръчка, в полето за Допълнителна Информация.  В такъв случай поръчката се доставя в срок от 1 работен ден, а стойността на куриерската услуга се заплаща от клиента, независимо от стойността на поръчката.

Поръчки направени до 14:00 часа се обработват същия ден. Поръчки направени след този час се обработват на следващия ден.

Поръчки направени събота и неделя, се обработват в понеделник.

 

ГЕОДАР - ООД © 2019
www.geodar.org
Contact Us