Производители
Категории
**** ПАЗАРУВАЙ НА ИЗПЛАЩАНЕ С TBI BANK ! ****

Вземи на изплащане стоката, която желаеш, веднага! Получаваш одобрение от 15 мин. до 2 часа, за срок от 3 до 36 месеца и за суми от 100 до 10 000 лв. За повече подробности виж линка по-долу!

CZ P-07 DUTY


CZ P-07 DUTY
CZ P-07 DUTY CZ P-07 DUTY CZ P-07 DUTY
Производител: Ceska Zbrojovka Ceska Zbrojovka
Модел: P-07 DUTY
Наличност: В наличност
Цена: 1,458.00лв.
Кредитен модул TBI Bank 19.68

Само за 143.37 лв. на месец

Пистолет на чешката фирма CZ, модел 75 P-07 DUTY в калибър 9x19. Най- новата разработка на компанията, разработван за нуждите на полицията, но удачен и за самозащита. Блока е изработен от стомана със специално покритие и оксидация, рамата е от удароустойчив полимер, ергономична ръкохватка с грапавини за сигурен хват при изпотена ръка. Нисък затворен блок типичен за CZ, много мек и плавен спусък подходящ и за спортна стрелба. Декокер за безопасно спускане на чукчето. Тегло: 770гр. Вместимост на пълнителя: 16 патрона. Дължина на цевта: 95 мм. Действие на спусъка: DA/SA.

Спецификации:
Описание CZ 75 P-07 DUTY e типично полицейски пистолет, който е подходящ и за части със специално предназначение, но e удачен като избор за самозащита на цивилни лица. Цялостно е много компактен и прибран като форма, с двустанно разположени лостове на декокера и затворната задръжка. Ръкохватката е много ергономична и ляга много плътно в дланта, накадките са добре изразени и с остри ръбове, което дава много добро сцепление с кожата на дланта или ръкавицата. Бутонът за пълнителя е голям и разположен достатъчно високо, така че да може да бъде натиснат без да е необходимо да се извърта ръкохватката в дланта, достъпа до лоста на декокера също е много удобен. При CZ DUTY лостът на декокера може да се смени с друг, който работи като предпазител. Лостът на затворната задръжка е изтеглен назад и е с по-голяма площ. Пред затворната задръжка и от двете страни на рамата има накатки с релеф на едра шкурка, които служат за допълнително сцепление. Предпазната скоба на спусъка е силно уголемена, което улеснява значително работата с дебели ръкавици. Затворът е с много нисък профил, което в началото може малко да затрудни зареждането при хора, които са свикнали с пистолети с високи затвори, но едрата, дълбока накатка за зареждане в задната част на затвора гарантира много здравото му захващане при зареждане. Заключването на цевта е тип Браунинг, системата на работа е с единично и двойно действие на ударно-спусковият механизъм. Рамата е изработена от удароустойчив полимер като в нея има две стоманени вложки, върху които са оформени предните и задни водачи на затвора. Мерните прибори са с нисък профил, мерникът е регулируем по хоризонтала на лястовича опашка с контриращ винт. Мерникът е с бяла U-образна марка, а мушката с бяла вертикална чертичка. Всичко в него е изчистено, оптимизирано и добре измислено, ъгълът и формата на ръкохватката са такива, че когато ръката я обхване и показалецът се постави на спусъка, той застава под естествения ъгъл на сочещ пръст. Новият CZ 75 P-07 носи името Duty в превод дълг, което е индикация, че неговите създатели са предвидили той да бъде използван като служебно оръжие от армия, полиция и специални части.

Напишете ревю

Вашето име:


Вашият коментар: Note: HTML is not translated!

Оценка: Лош            Добър

Въведете кода в полето отдолу:ГЕОДАР - ООД © 2019
www.geodar.org
Contact Us