Производители
Категории
**** ПАЗАРУВАЙ НА ИЗПЛАЩАНЕ С TBI BANK ! ****

Вземи на изплащане стоката, която желаеш, веднага! Получаваш одобрение от 15 мин. до 2 часа, за срок от 3 до 36 месеца и за суми от 100 до 10 000 лв. За повече подробности виж линка по-долу!

CZ 75 SP-01 Shadow 9x19


CZ 75 SP-01 Shadow  9x19
CZ 75 SP-01 Shadow  9x19 CZ 75 SP-01 Shadow  9x19 CZ 75 SP-01 Shadow  9x19
Производител: Ceska Zbrojovka Ceska Zbrojovka
Модел: Shadow 1
Наличност: 1
Цена: 1,830.00лв.
Кредитен модул TBI Bank 19.68

Само за 179.95 лв. на месец

Пистолет на чешката фирма CZ модел SP-01 Shadow, в калибър 9x19. Пистолета е специално адаптиран според предложенията на потребителите от правоохранителните органи, армията и полицейските сили в световен мащаб, заедно с допълнителните усилия на екипа елитни спортни стрелци от отбора на CZ Енгъс Хобдел и Адам Тик. По външен вид и размери не се различава от предходния SP-01 Tactical. Характерно за него е липсата на автоматичен предпазител на ударника, който при стандартните пистолети не позволява изстрел, ако не е натиснат спусъка. Тази липса помага леко да се намали усилието на дърпане на спусъка и хода му. Затворния блок е от стомана покрита с черна оксидация, и дълбоки накадки за по- лесно зареждане, ръкохватката е много ергономична, с капак на пълнителя даващи стабилност при интензивна стрелба. Мерните прибори, които се състоят от мушка с вградено фиброоптично влъкно и тактически мерник (Novak), спомагат за много по бързото и лесно прицелване. CZ Shadow е подходящ за употреба, както за служебно оръжие така също и за самозащита и спортна стрелба.


Международната конфедерация по приложна стрелба (IPSC) одобрява този пистолет за всички състезания в Продукшън дивизията с валидност, която покрива целия свят. Добрият пистолет в ръцете на отличните стрелци има несъмнено голям шанс да покаже качествата си. Световният шампион Адам Тик ще използва този пистолет тази година на европейският шампионат във Франция. Новото поколение от серията CZ 75 SP-01, пистолетът CZ 75 SP-01 Shadow е специално адаптиран според предложенията на потребителите от правоохранителните органи, войската, и полицейските сили в световен мащаб, заедно с допълнителните усилия на екипа елитни спортни стелци от отбора на CZ Енгъс Хобдел и Адам Тик. По външен вид и размери не се различава от предходния CZ 75 SP-01 Tactical. Характерно за новият пистолет обаче, е липсата на автоматичен предпазител на ударника, който при стандартните пистолети не позволява изстрел, ако не е натиснат спусъка. Тази липса помага леко да се намали усилието на дърпане на спусъка и хода му. Затворният блок е с характерните за серията SP-01 дълбоки набраздявания за по-лесно зареждане. Ръкохватката е удобна за ръката, със характерното удължено капаче на пълнителя, даващи стабилност при серия последователни изстрели, а заоблените ръбове на пълнителя ускоряват презареждането. Леко по-слабото отскачане, в сравнение със стандартно произвежданите пистолети CZ 75/85, улеснява зареждането и подобрява комфорта на стрелбата. Мерните прибори, които се състоят от мушка с фибро оптика и тактически "Novak" мерник подпомагат много по-лесното и по-точно прицелване. Всичко това прави новото поколение пистолети CZ 75 SP-01 Shadow подходящ за употреба като служебно оръжие, самозащита и спорт.

Напишете ревю

Вашето име:


Вашият коментар: Note: HTML is not translated!

Оценка: Лош            Добър

Въведете кода в полето отдолу:ГЕОДАР - ООД © 2019
www.geodar.org
Contact Us