CZ Shadow 2 Blue 9x19
CZ Shadow 2 Blue 9x19 CZ Shadow 2 Blue 9x19 CZ Shadow 2 Blue 9x19

CZ Shadow 2 Blue 9x19

Производител:
Ceska Zbrojovka
Модел:
Shadow 2
Наличност:
1
2,430.00лв.
Кредитен модул TBI Bank 19.68

Само за 238.95 лв. на месец

Оторизиран дистрибутор


Изпратете вашето запитване
0888 806 723, 0887 508 540
geodar2006@gmail.com
CZ Shadow 2 представлява поколението на легендарния CZ 75 SP-01 Shadow. Това оръжие е разработено в сътрудничество с елитните CZUB IPSC стрелци, които значително допринасят за бързината и точността на състезанията. С помощта на най-модерното производствено оборудване се роди пистолет, който още повече разширява границите на IPSC спортната стрелба.
 
скорост
 
Модернизацията на всички основни части на оръжието, т.е. плъзгачът и рамката, заедно с удължената цилиндрична част, позволяват повтарянето на единични снимки по-бързо и по-динамично. Формата на рамката улеснява по-удобното по-високо сцепление спрямо оста на цилиндъра, докато новата проверка гарантира абсолютно надежден контакт с оръжието при всякакви обстоятелства. Повишеното тегло на предната част на рамката и плъзгачът водят до по-високо ниво на компенсация и по-нежен откат. Иновативният задействащ механизъм има плавно действие, ниско съпротивление и съкратен спусък. Уловът на списанието е по-лесно достъпен и може да се регулира на три позиции, което прави по-безопасно и по-бързо зареждане, дори ако стрелецът се движи.
 
точност
 
Удължаването на цевта до 120 mm заедно с новите и по-дълги регулируеми по височина прицели също увеличава общата точност на това оръжие. Изключително прецизната и напълно автоматизирана технология за производство на други основни части чрез използване на роботизирани центрове за обработка без това, включващо ръчен труд, допълнително допринася за високото качество на изработката на оръжието. Покритието на Arcor, вдъхновено от дизайна на сервизните модели, осигурява висока устойчивост на оръжието срещу корозия, атмосферни влияния или механични повреди.
 
персонализиране
 
Всеки стрелец е уникален. Ето защо има голямо разнообразие от спортни и потребителски аксесоари. По време на тестовия период бяха изстреляни стотици хиляди кръга при реални условия на конкуренция. По същия начин, стрелците на Стрелцовия отбор на Чехия в индивидуални IPSC ситуации постигнаха степен на ускорение в единици за секунди в сравнение с оригиналния модел на Сянката. В началото предложения и идеи бяха предоставени от най-добрите IPSC стрелци на планетата. В края на повече от две години от процеса на научноизследователска и развойна дейност сега съществува уникално ново оръжие, което неизбежно ще се превърне в законния наследник на оригиналния модел. CZ Shadow 2 вече е готов за конкуренция!

 

Напишете ревю

Вашето име:


Вашият коментар: Note: HTML is not translated!

Оценка: Лош            Добър

Въведете кода в полето отдолу:www.geodar.org
Contact Us